TELEVISION CENTRE, LONDON

In collaboration with Gina Foster Interiors, this project in the award-winning development at the BBC Television Centre was a simple case of 'two minds are better than one'. The building has a strong identity and it was important to compliment that with appropriate furniture and design. Aside from complete redecoration and furnishing from scratch, we designed and built all the joinery, including the dramatic cladding to the Kitchen and the all-important Work From Home desk.

Helios7642_hi.jpg
Helios7611_hi.jpg
Helios7616_hi.jpg
Helios7618.jpg
Helios7651_hi.jpg
Helios7660.jpg
Helios7677.jpg
Helios7676_hi.jpg
Helios7698_hi.jpg
Helios7692_hi.jpg
Helios7689_hi.jpg
Helios7555_hi.jpg
Helios7583_hi.jpg
Helios7574_hi_edited.jpg
Helios7569_hi.jpg
Helios7571_hi.jpg
Helios7759_hi.jpg
IMG_3347.jpeg
IMG_3372.jpeg
IMG_3358.jpeg
Helios7749_edited.jpg
Helios7704_hi.jpg
Helios7710_hi.jpg
Helios7707_hi.jpg
Helios7706_hi.jpg