WILTSHIRE BARN

The dream project - this barn was an empty, crumbling down shell when it became my task, alongside architects, to design it from scratch. We were able to completely shape the space to the clients' needs. A double height space above the reception area was a great way to create huge impact, and by using reclaimed oak beams where possible it helped to maintain the charm and history of the building. The clients' love for textiles and colour was a joy to work with.

Harriet%20Nicholls_The%20Barn2462%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2470%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2552%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2486%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2508%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2524%201%20
Harriet Nicholls_The Barn2557 1.jpg
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2534%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2573%201_ed
Harriet Nicholls_The Barn2589 1.jpg
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2586%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2440%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2448%201_ed
Harriet Nicholls_The Barn2356 1.jpg
Harriet Nicholls_The Barn2374 1.jpg
Harriet Nicholls_The Barn2365 1.jpg
Harriet Nicholls_The Barn2361 1.jpg
Harriet Nicholls_The Barn2409 2.jpg
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2389%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2437%201_ed
Harriet%20Nicholls_The%20Barn2421%201_ed
Harriet Nicholls_The Barn2597 1.jpg